MediaMarkt

MediaMarkt va nàixer a Alemanya en 1979 com a resultat d'una gran aposta dels seus fundadors per un nou model de negoci: Grans superfícies, gran assortit de productes i preu molt competitiu.

Com a resultat de l'èxit i de l'expansió internacional de la companyia, arribem a Espanya en 1999. Amb il·lusió i esforç treballem en el que va ser el primer gran èxit de la companyia: la inauguració de la primera botiga a San Sebastián de los Reyes (Madrid).

Ràpidament ens vam fer lloc com a especialistes amb la nostra aposta per la tecnologia. Vam sorprendre a tots amb el millor assortit, les millors marques i els millors preus.

Revolucionem el mercat amb un claim trencador: "Yo no soy tonto". Entre altres coses, vam ser els primers a crear el Dia Sense IVA, importem el Black Friday i creem la nostra botiga en línia.

En MediaMarkt l'equip humà és clau per a conduir amb èxit el procés de transformació en el qual està immersa la companyia. Som dinàmics i entusiastes i treballem cada dia per a oferir les millors experiències als nostres clients.

Vols unir-te a #LaFuerzadelRojo?

Ofertes de treball relacionades

MediaMarkt
Gandia
Tècnic/a Power Service

MediaMarkt, empresa líder en distribució d'electrònica de consum, requereix incorporar ...

MediaMarkt
Gandia
Venedor/a

MediaMarkt, empresa líder en distribució d'electrònica de consum, requereix incorporar ...