Inscriu-te al fòrum d'ocupació!

Participar és molt fàcil! Només has de clicar en el botó "Inscriure'm al fòrum" i completar el procés de registre emplenant les teues dades personals. Una vegada t'hages registrat correctament, podràs inscriure't a totes les ofertes de treball disponibles.

El primer fòrum d'ocupació d'Oliva!

Per què no t'ho pots perdre?

Perquè hem preparat una jornada especialment pensada per a persones que, com tu, estan buscant treball. Volem ajudar-te a trobar ocupació, i estem més que convençuts que aquesta jornada t'ajudarà a trobar-ho.

Què trobaràs en Som Talent Oliva?

  • Marató d'entrevistes. Podràs aconseguir una entrevista de treball amb el departament de recursos humans de les empreses que participen en la jornada.
  • Ofertes d'ocupació actives per a llocs de treball reals.
  • Empreses de la zona amb llocs de treball a Oliva i en les localitats de voltant.

Vols descobrir quines són les vacants d'aquestes empreses? Fes clic en el següent botó i inscriu-te!

Ofertes de treball

Els departaments de Recursos Humans de més de 20 empreses estaran presents en la Marató d'Entrevistes i podràs entrevistar-te amb ells si compleixes amb els requisits de les ofertes que es publiquen.

Actualitzem periòdicament les ofertes de treball publicades, pel que et recomanem visitar aquesta pàgina diàriament per revistar les noves ofertes.

Per a aconseguir una entrevista, només has de presentar la teua candidatura abans del dia 18 d'abril en les següents ofertes de treball. L'empresa revisarà la teua candidatura i, si el teu perfil s'ajusta a les necessitats del lloc de treball, ens posarem en contacte amb tu i t'assignarem una cita amb hora reservada per poder mantindre la teua entrevista de treball presencial el dia 22 d'abril al Centre Polivalent d'Oliva. 

Entitats i empreses participants

Aquestes són les empreses participants en el fòrum d'ocupació Som Talent d'Oliva. Podràs consultar les seues ofertes i realitzar entrevistes amb:

Asmisaf
Carrefour
Decathlon
Eulen Flexiplán
Eurofirms
Gi Group
Grupo Sifu
Inserta
Interim Group
Norauto
Puro Beach
Randstad

Marató d'entrevistes

Dijous, 22 d'abril de 9.30 a 13.30 h en el Centre Polivalent d'Oliva

Contacta'ns per...