Asmisaf

Som una associació de pares de persones amb discapacitat intel·lectual, declarada d'Utilitat Pública pel Ministeri de l'Interior, que es va crear fa més de 40 anys a la comarca de la Safor. Està dirigida per una Junta Directiva en representació de l'assemblea de pares.

QUÈ FEM?

En Asmisaf treballem perquè els discapacitats intel·lectuals i les seues famílies tinguen una vida digna i puguen gaudir d'un projecte de futur.

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA

Equipament capdavanter.

40 persones en la residència i 40 en el centre de dia.

Activitats de rehabilitació (sala de fisioteràpia, piscina de rehabilitació, sala d'estimulació sensorial) i d'autonomia personal, amb personal adequat, fisioterapeutes, educadors, psicòlegs, …

CENTRE OCUPACIONAL

Teràpies ocupacionals amb treballs subcontractats dins del camp de manipulats i industrials. Confecció de catifes de llana artesanals i ventalls pintats a mà. Activitats de rehabilitació, premsa, esport, teatre i oci.

OCUPACIÓ

Programes de qualificació professional inicial, jardineria. Tallers de formació i inserció laboral i plans integrals d'ocupació. CENTRE ESPECIAL D'OCUPACIÓ ECONATURA SAFOR S.L., on el 70% dels empleats són discapacitats intel·lectuals.

OCI

Campaments d'estiu, eixides els caps de setmana, respirs familiars, viatges…

GRUPS TERAPÈUTICS

Grups de pares. Les famílies dels discapacitats intel·lectuals necessiten d'ajuda com la que els proporciona Asmisaf, per a aconseguir que els seus fills tinguen un futur garantit en el qual puguen valdre's per ells mateixos. Grups d'autogestors, on els discapacitats intel·lectuals tracten temes del seu interés i aprenen a valorar i a decidir per si mateixos.