Llavaplats / Steward

Puro Dénia

Inscripcions tancades

Purobeach Dénia va obrir les seues portes al juny de 2019, convertint-se en el quart Oasi de la Mar del Grup Puro situat en la costa mediterrània. Situat en una ciutat cosmopolita, reconeguda com a ciutat creativa de la gastronomia i amb un alt interés turístic, s'està convertint en un nou enclavament per als nostres nòmades.

El nostre equip de treball, conformen el pilar fonamental on se sustenta el nostre centre, per la qual cosa volem que t'unisques a aquest gran equip per a continuar creixent professionalment juntament amb tots/as els que componem aquesta empresa.

En aquests moments, volem completar l'àrea de Cuina i de Restaurant. Busquem persones actives i dinàmiques, molt orientades al treball en equip i amb inquietud per continuar desenvolupant-se com a professional. Una persona que haurà de vetlar pel benestar del client, controlant que se li oferisca un servei de qualitat i concorde a les directrius marcades per l'empresa.



Funcions

  • Realitzar la rentada de la cristalleria, coberteria, vaixella i parament de la llar que s'hi ha sigut emprat en l'establiment. Per a això, es farà ús tant de les màquines i els productes adequats a cada moment.
  • Oferir suport en la neteja de les instal·lacions vinculades a l'àrea de cuina.
  • Col·laborar en el bon manteniment del menjador de personal, assegurant que disposa d'unes bones condicions d'ordre i neteja.
  • Reportar la necessitat d'incloure determinats materials de neteja en la realització de les comandes.
  • Assegurar que es compleix el programa higiènic, sanitari i preventiu establit per part de l'empresa, per a l'àrea de responsabilitat encomanada.

S'ofereix

Som una empresa avantguardista que perseguim el "lifestyle" del nostre client, per la qual cosa cuidem al màxim els detalls en cadascuna de les nostres accions; de tal manera, volem persones que senten aquesta passió en la seua dinàmica de treball, gent flexible, capaç d'assumir, amb organització i responsabilitat, situacions complexes.

Fins a on vols arribar? En Puro ho decidiràs el teu.

Perquè per a nosaltres eres clau, estem invertint cada vegada més en formació i capacitació, a generar un clima de col·laboració i companyonia i a elaborar plans de carrera que sant atractius i et permeten créixer com a professional, entre molts altres projectes interessants que tenim en marxa.

T'oferim començar amb un contracte eventual, a temps complet, amb la possibilitat de convertir-se en un contracte Fix Discontinu a curt termini. Així mateix, t'assegurem un rang salarial competitiu.

Treballaràs en un ambient d'equip, jove i dinàmic, amb molta il·lusió per continuar creant junts un Oasi de Felicitat.

T'animes?






Requisits

Busquem persones amb actitud, persones que els agrade treballar amb un equip dinàmic i que tinguen ganes d'aportar noves idees i continuar desenvolupant-se.

És necessari disposar de formació associada en l'àrea de treball en qüestió, a més d'aportar un mínim d'experiència (almenys 2 anys) en posicions similars. 

Resulta imprescindible aportar disponibilitat horària i possibilitat de desplaçament, amb facilitat, a Dénia.