Ajudant/a de recepció

Puro Dénia

Inscripcions tancades

Purobeach Dénia va obrir les seues portes al juny de 2019, convertint-se en el quart Oasi de la Mar del Grup Puro situat en la costa mediterrània. Situat en una ciutat cosmopolita, reconeguda com a ciutat creativa de la gastronomia i amb un alt interés turístic, s'està convertint en un nou enclavament per als nostres nòmades.

El nostre equip de treball, conformen el pilar fonamental on se sustenta el nostre centre, per la qual cosa volem que t'unisques a aquest gran equip per a continuar creixent professionalment juntament amb tots/as els que componem aquesta empresa.

En aquests moments, volem completar l'àrea de Cuina i de Restaurant. Busquem persones actives i dinàmiques, molt orientades al treball en equip i amb inquietud per continuar desenvolupant-se com a professional. Una persona que haurà de vetlar pel benestar del client, controlant que se li oferisca un servei de qualitat i concorde a les directrius marcades per l'empresa.Funcions

  • Atenció al client de manera proactiva i diligent, resolent les possibles incidències que puguen anar succeint al llarg de la seua estada en el centre, sempre concorde als estàndards de la marca.
  • Disposar d'un adequat control de l'àrea de recepció.
  • Realitzar check in/out del client, en el servei de restaurant i terrassa, gestionar reserves presencials i via telefònica, respectant els protocols establits.
  • Treballar per a incentivar les vendes de serveis addicionals de l'establiment (restaurant, bar, shop, etc.).
  • Oferir suport en tasques de supervisió en obertura i tancament de caixa, així com efectuant un control rigorós sobre el flux econòmic.S'ofereix

Som una empresa avantguardista que perseguim el "lifestyle" del nostre client, per la qual cosa cuidem al màxim els detalls en cadascuna de les nostres accions; de tal manera, volem persones que senten aquesta passió en la seua dinàmica de treball, gent flexible, capaç d'assumir, amb organització i responsabilitat, situacions complexes.

Fins a on vols arribar? En Puro ho decidiràs el teu.

Perquè per a nosaltres eres clau, estem invertint cada vegada més en formació i capacitació, a generar un clima de col·laboració i companyonia i a elaborar plans de carrera que sant atractius i et permeten créixer com a professional, entre molts altres projectes interessants que tenim en marxa.

T'oferim començar amb un contracte eventual, a temps complet, amb la possibilitat de convertir-se en un contracte Fix Discontinu a curt termini. Així mateix, t'assegurem un rang salarial competitiu.

Treballaràs en un ambient d'equip, jove i dinàmic, amb molta il·lusió per continuar creant junts un Oasi de Felicitat.

T'animes?


Requisits

Busquem persones amb actitud, persones que els agrade treballar amb un equip dinàmic i que tinguen ganes d'aportar noves idees i continuar desenvolupant-se.

És necessari disposar de formació associada en l'àrea de treball en qüestió, a més d'aportar un mínim d'experiència (almenys 2 anys) en posicions similars.

Es requereix aportar bon nivell d'anglés oral, per al tracte amb els clients internacionals.

Resulta imprescindible aportar disponibilitat horària i possibilitat de desplaçament, amb facilitat, a Dénia.