Germans Fuster

Germans Fuster és una empresa familiar que compta ja amb una tercera generació plenament incorporada, amb mentalitat oberta, que intenta millorar cada dia i créixer pas a pas, amb il·lusió i energia adaptant-se als nous temps de manera ferma i decidida.

Una família del Grau de Gandia que ha dedicat tota la seua vida al comerç de fruita i verdura. En desaparéixer l'hortalissa es van dedicar als cítrics, fonamentalment taronja i clementina.

Des dels anys 70 “Pepet del Grau” i els seus fills es van iniciar comprant i venent hortalisses en l'horta a l'estiu i a l'hivern les taronges.

L'empresa sempre ha estat vinculada a la Safor, des del seu origen en la mateixa casa paterna situada al Grau, que servia com a punt de trobada de carros, furgonetes i camions carregats de tomaques o albergínies. Passant pel seu primer magatzem preparat per a les taronges a l'Alqueria de la Comtessa, després a Bellreguard i posteriorment un altre magatzem amb més capacitat en el mateix poble. Des de l'any 1999 estan situats en les actuals instal·lacions a Daimús (València).

El magatzem actual està format per unes modernes instal·lacions, de 9.000 m² amb una recent ampliació del moll de descàrrega i emmagatzematge, a més comptem amb dues línies que permeten treballar unes 25.000 tones anuals de cítrics, en les quals treballen de manera directa, en plena campanya, més de 160 treballadors. Té una filosofia basada a comprar, durant la temporada exclusivament taronges dels agricultors valencians.

El mercat interior, sobretot la gran distribució, continua sent molt important per a Germans Fuster, però cada vegada ha crescut més l'exportació a països europeus com Alemanya, Àustria o Suïssa.


Ofertes de treball relacionades