Grupo Sifu

En Grupo SIFU, Centre Especial d'Ocupació líder en la prestació de Facility Services socialment responsables, proporcionem tots aquells serveis que una companyia pot externalitzar perquè puga centrar-se en la seua activitat principal. Oferim a les empreses solucions integrals i flexibles en serveis auxiliars, neteja especialitzada, serveis mediambientals, assessoria i gestió de subministraments.

Amb més de 4.500 treballadors i presència en tot el territori nacional donem servei a més de 1.600 clients de l'àmbit públic i privat, i en sectors tan diversos com l'aeroportuari, farmacèutic, educatiu, sanitari, industrial, hoteler, oficines, grans superfícies… als quals oferim la flexibilitat adequada per a establir una proposta integral de serveis a mesura.

Fem un seguiment constant, tant dels nostres empleats com del servei, per a aconseguir l'excel·lència en la qualitat dels mateixos i garantir la plena satisfacció dels nostres clients, la qual cosa assegurem amb el compliment de normes que posen de manifest el compromís adquirit en diferents àmbits com: qualitat (ISO 9001), medi ambient (ISO 14001), prevenció de riscos laborals (OHSAS 18001) i excel·lència en matèria de RSC (SA8000).

Ens complau sumar més de 25 anys contribuint amb el nostre treball al creixement de grans companyies que aposten per la qualitat i la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional, a les quals aportem a més valor afegit en matèria de Responsabilitat Social Corporativa, mitjançant l'assessorament i compliment integral de la Llei General de Discapacitat (antiga LISMI).