Venedor/a esportiu/va apassionat/da

Decathlon Gandia

Inscripcions tancades

Som una multinacional especialista en la creació i distribució d'articles esportius. Som presents a Espanya des de 1992 i hui som ja més de 160 botigues i 6 centres logístics.

El nostre sentit d'empresa és fer que el plaer i els beneficis de la pràctica esportiva siguen accessibles de manera sostenible al major nombre de persones i per a aconseguir-lo busquem un equip humà apassionats de l'esport, amb ganes de compartir la seua afició.

El perfil dels col·laboradors que s'uneixen al nostre projecte és el de persones esportistes, amb capacitat d'iniciativa, persones innovadores amb sentit de responsabilitat, actitud positiva i amb orientació al comerç.

Decathlon té una Universitat Corporativa, a través de la qual formem a tots els nostres col·laboradors, proporcionant-los les eines i coneixements necessaris per a gaudir del seu treball diàriament.

A més, una de les polítiques de Recursos Humans en Decathlon consisteix en la promoció interna: totes les persones que ocupen llocs de direcció provenen de la pedrera interna. Per tant, la possibilitat de créixer dins de l'empresa és una oportunitat real.





Requisits

Busquem persones apassionades de l'esport. Amb ganes d'aprendre, atrevir-se, agafar responsabilitat i créixer professionalment. Que gaudisquen compartint en xarxa i siguen actius en l'ús de les noves eines i tecnologies. Capaços de liderar juntament amb el seu Responsable els projectes dels esports que lideren.

Compartiràs amb els nostres usuaris la teua passió per l'esport, proposant-li productes i serveis exclusius i únics en un intercanvi d'esportista a esportista.

Tindràs el teu propi àmbit de decisió i ajudares a la resta de l'equip en les accions comercials que dugueu a terme.

Si t'encanta l'esport en qualsevol dels seus vessants i t'apassiona la gent, no dubtes a contactar amb nosaltres. T'estem esperant en Decathlon Gandia.